X

 

 

 

 

 

Nagyi főztje - munkaebéd rendelés, napi menü kiszállítás

Megrendelés menete:

1. Kérjük, válassza ki, hogy kiszállítással kéri az ételét vagy személyesen veszi át éttermünkben! (Ha egyik napon kiszállítást kér, másik napon bemenne az ebédjéért, akkor kérem, külön adja le az éttermi és a kiszállításos rendeléseket!)

2. Kérjük válasszon csomagolást! Saját éthordót is elfogadunk, de 500,-ért tud vásárolni is az étlap alján! Eldobható csomagolás ára 50,-/db. Ha több ételt rendel, mint amennyi éthordóval rendelkezik, akkor az egyes ételek alatt is tudja változtatni a csomagolás módját.

3. Kérjük, hogy az alábbi étlapon a fehér mezőkbe írja be a megrendelni kívánt mennyiséget, majd kattintson a Megrendelés gombra a lap alján. Ha még nem rendelt tőlünk, akkor ezután tud regisztrálni.

Amennyiben a rendelésleadással elkésett és azt a rendszerünk már nem fogadja, akkor kérjük, hívja a 06/24 410-686-as telefonszámot!

Szállítás  • Személyes átvétel minden nap 11-13 óra között INGYENES
  • Kiszállítás címenként 100 Ft
  • Ünnepi, hétvégi kiszállítás 500 Ft! +400,- felárat kérjük bejelölni!
Ha az egyes napokon eltérően személyes átvétellel, illetve kiszállítással szeretne rendelni, azokat kérjük külön rendelésben adja le!

CsomagolásÜnnepi ajánlatunkra éthordós rendelést nem tudunk felvenni! Sültes tálak csomagolása 100,-/tál! Kérjük, mindenképp kérjen csomagolást!

Egyes menük csomagolása több edényt igényelhet (leves + főétel), így a csomagolás ára eltérő lehet.

A megfelelő mennyiségű éthordót kérjük előző nap adja át a futárnak, hogy a következő rendelést abban szállíthassuk, ellenkező esetben eldobható edénybe tálaljuk, amit külön felszámolunk.

Ha még nincs ételhordója, kedvezményes áron vásárolhat 500 Ft/db áron az étlap alján.

Kérjük válasszon Szállítást és Csomagolást!

5. HETI ÉTLAP

Hétfő

2020. 01. 27.

Kedd

2020. 01. 28.

Szerda

2020. 01. 29.

Csütörtök

2020. 01. 30.

Péntek

2020. 01. 31.


Kérjük válasszon Szállítást és Csomagolást!

Nagyi főztje - munkaebéd rendelés, napi menü kiszállítás - Szigethalom, Szigetszentmiklós, Halásztelek

Webdesign